Tradicionalno sredinom studenog plivačice i plivači PK Sisak Janaf nastupaju na Plivačkom mitingu Sv. Krševan u Zadru.

      Ovogodišnje natjecanje održano je 18.-19. studenog na bazenima Sportskog kompleksa Višnjik u Zadru. Natjecanje je okupilo 499 natjecatelja iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske u konkurenciji kadeta, mlađih kadeta i početnika.PK Sisak Janaf nastupio je sa 21 natjecateljem koji su ostvarili odlične rezultate. Ukupno je osvojeno 10 pojedinačnih medalja ( 1 zlatna, 3 srebrne i 6 brončanih ) te dvije srebrene štafetne medalje. U kategoriji djevojaka 2010. godište Izabela Gulan osvojila je zlatnu medalju u disciplini 50m leptir i brončanu medalju u disciplini 100m slobodno. U kategoriji djevojaka 2011. godište, Sara Balen doplivala je do 4 medalje. Srebrna je bila u disciplinama 100m leđno i 200m mješovito i dva puta je brončane medalje osvajala u disciplinama 50m leđno i 200m leđno.
U kategoriji djevojaka 2012. godište Andrea Šapina osvojila je 3 medalje.
Srebrna je bila u disciplini 100m prsno, a dva puta brončana u disciplinama 100m slobodno i 100m leptir. U istoj kategoriji Nina Horžić bila je brončana u disciplini 50m leptir.
Štafeta djevojaka 2012. godište dva puta je bila srebrna u štafetama 4 x 50m slobodno 4x50m mješovito. Sastav štafeta bio je u obje utrke isti, Andrea Šapina, Lucija Dolenac, Nina Horžić i Tonka Bartolović. Osim osvajačica medalja za PK Sisak Janaf su odlično plivali i ostali članovi kluba, te su poboljšavali svoja najbolja vremena.
Veliko bravo i za ostale plivačice i plivače koji su ovaj put ostali bez odličja, ali su pokazali trud te ne sumnjamo da će i medalje uskoro doći, Leonardu Aleksić, Tiu Mraković, Petru Pakasin, Nušu Stanojević, Taru Štimac, Evu Miu Franić, Lu Barbić, Irmu Petrović, Lea Jurišića, Tima Klišanića, Mihaela Petrovića, Antu Rožankovića, Bornu Kuruzovića Devčića, Mislava Lerotića i Luku Trkulju.
Veselimo se novim nastupima naših vrijednih plivačica i plivača!

Team PKSJ