U subotu 26. 11. 2016. Čakovečki plivački klub na Gradskim bazenima “Marija Ružić” u Čakovcu, organizirao je tradicionalni 18. „Božični miting“, koji je od ove godine memorijalni, 1. Memorijal “Anto Dragić”.

U konkurenciji 230 plivačica i plivača iz 11 hrvatskih i jednog slovenskog kluba, nastupilo je i 13 plivačica i plivača PK Sisak Janaf; Paula Lončarević, Olivera Šćrbak, Jana Pavičić, Antonela Vinšek, Maja Sigur, Marta Kirin, Nola Brnad, Paulina Kušan, Morena Polanec, Nika Pancirov, Luka Kokić, Ilan Vezmarović i Lovro Olah.

Uz odlično plivanje u jakoj konkurenciji, naši plivači osvojili su ukupno 26 medalja od kojih 2 zlatne, 10 srebrnih i 14 brončanih, dok je Paula Lončarević osvojila i nagradu organizatora koja se dodjeljuje za zbroj dva najbolje isplivana rezultata iz dva dijela natjecanja, a u kategoriji djevojčica 2004./2005. godište.

Za jako pomlađenu ekipu PK Sisak Janaf ovo je bila zadnja provjera forme prije zadnjeg natjecanje u godini, ujedno i cilja prvog dijela sezone; ekipnog prvenstva Hrvatske koje će se za tri tjedna održati u Zadru, i na kojem, bez obzira na mladost (djevojčice su stare od dvanaest do četrnaest godina) očekujemo odlične nastupe i rezultate svih naših plivačica i plivača.

Plivačice i plivače u Čakovcu je vodio trener Marko Milatović.