Nakon vrlo uspješne plivačke sezone u kojoj smo obilježili 20 godina od osnivanja PKSJ, sezone u kojoj smo na dva državna prvenstva osvojili 70 medalja, sezone u kojoj su i djevojke i dečki izborili povratak u A ekipno PH, sezone u kojoj smo imali predstavnicu (Ema Šarar) na europskom prvenstvu u Londonu (16. – 22. 05. 2016.), sezonu u kojoj smo imali predstavnika (Matija Lukić) na Europskom juniorskom prvenstvu u Hodmezovasarhely, Mađarska, sezone u kojoj je šest plivača PKSJ (Lea Peternel, Ema Šarar, Matija Lukić, Stefan Brnad, Matija Jurišić i Nola Brnad) nastuplio za reprezentaciju Hrvatske na četveroboju plivačkih reprezentacija Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Slovenije u Kranju (05-06. 03. 2016.), sezone u kojoj su Ema Šarar i Matija Luka Rafaj proglašeni najboljim sportašima sisačko-moslavačke županije, a Ema i najboljom sportašicom grada Siska, sezone u kojoj je grad Sisak omogućio kadetima i starijim dobnim skupinama odlazak i natjecanje na svim značajnijim natjecanjima u kalendaru HPS-a, sezone u kojoj…da ne duljimo, vrijeme je za novi početak; pripreme za novu plivačku sezonu 2016./2017. za ispod navedene plivačice i plivače počinju u petak 26. 8. u 17 h na Gradskom stadionu u Sisku. Ponijeti opremu za trčanje i prostirke za vježbanje.

Svi koji se ne mogu odazvati prozivci neka o tome obavijeste trenere Dejana Rukljača 099 602 1602 i Marka Milatovića na 095 408 2122.

I podsjećamo Vas, ukoliko niste podmirili članarine zaključno sa mjesecom srpnjem, to učinite do petka, 26. 08. 2016.

Popis plivačica i plivača: Ema Šarar, Petra Golem, Vanessa Vukić, Nola Brnad, Nika Pancirov, Paulina Kušan, Morena Polanec, Tea Lužaić, Maja Sigur, Antonela Vinšek, Marta Kirin, Jana Pavičić, Olivera Ščrbak, Paula Lončarević, Karlo Grabić, Matija Lukić, Stefan Brnad, Aldin Botonjić, Karlo Gavranović, Roberto Milaković, Matija Jurišić, Renato Periček, Lovro Olah, Ilan Vezmarović, Petar Bodo Milaković, Luka Kokić.

I na kraju, plivačici Lei Peternel i plivačima Matiji Luki Rafaju, Josipu Budimskom i Franu Senčaru zahvaljujemo za sve što su napravili za Klub za svo vrijeme koje su u njemu proveli…“curama Podrić” također.

Sretno svima!