Najboljom sportašicom proglašena je Ema Šarar iz Plivačkog kluba Sisak Janaf koja je prošle godine na prvenstvu Hrvatske osvojila zlatnu medalju na 100 metara leđno, a u istoj je disciplini i na 50 m leđno osvojila zlato u konkurenciji mlađih seniorki.
Stefan Brnad bio je u konkurenciji za izbor najboljeg mladog sportaša, ali je tu titulu ponio Mladi sisački hrvač Mateo Kodrić prošle je godine osvojio naslov prvaka Hrvatske u grčko-rimskom i slobodnom načinu te srebrnu medalju na prvenstvu Sredozemlja.
Najbolji sportaš grada Siska za prošlu godinu je Krešimir Majdandžić iz Gimnastičkog kluba Sokol Sisak koji je prošle godine osvojio naslov državnog prvaka u preskoku te brončanu medalju na PH u višeboju, parteru, karikama i ručama. Najbolja muška ekipa je Odbojkaški klub Sisak, a najuspješnija ženska ekipa je Šahovsko društvo Sisak. Dražen Majnarić iz Hrvačkog kluba Sisak najbolji je trener za 2015. godinu. Najuspješnijim sportašicama i sportašima nagrade su uručili gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, zamjenici gradonačelnice Vlado Andučić i Marko Krička, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Đumbir te pročelnik Goran Grgurač.